Ett extra rum

Idag lade jag semestern åt sidan för några timmar och hjälpte Ellie att klippa hennes hundar. Men nu får det vara klart med klippningar tills jobbet börjar igen. Från och med nu ska jag bara ha semester =)

Efter jag var klar så fick jag skjuts hem igen så att jag fick med mig alla (och det är många) handdukar från jobbet. Imorgon ska dom tvättas. Kom på att det kanske också räknas som jobb... men jag är iaf inte nere på jobbet när det görs =P
Sen kom Maria, Olle och Ruben förbi och åt middag. Dom har inte vart här förut så det var riktigt kul att visa upp min lgh =)
Fick jättefina blommor till balkongen av dem så nu är det om möjligt ännu finare på min balkong =)
Var förbi plantagen igår och köpte fina krukor. Så nu är min balkong typ färdig och har blivit som ett extra rum för mig att använda. Det ända som behövs är en spalje till klätterväxterna att klättra på när dom börjar växa till sig lite =)

Tycker att det är så fint där ute nu!

En bra helg

Nu är jag hemma igen efter en bra helg hos Pappa. Iof bara en natt, men det räcker gott och väl på grund av deras hundar.
Vädret har verkligen vart helt perfekt med konstant sol... om man bortser från en ordentlign regnskur på lite mer än 30 min i lördags, men den bjuder jag på =)
Vi var typ 25 pers ute på starängsholmen i lördags och vi åt gott och hade det jättetrevligt. Blev ett himla åkande med båten fram och tillbaka för att hämta och lämna alla.
Faster Mona var lekledare och hade fixat en massa tävlingar till oss och självklart vann mitt lag =P

Idag har vi tjejer solat massor och "gubbarna" som var kvar efter festen började bygga en ny brygga =) Såg faktiskt riktigt skönt ut att arbeta mitt i vattnet. Tror att det var 26 grader...
Sj har jag inte mått hundra idag och valde att avstå ett dopp. Men nu på kvällskvisten börjar jag äntligen må bättre. Har nog haft feber i stort sertt hela dan men det har vart grymt skönt att ligga ute i en stekhet sol då =)
Tidigare ikväll orkade jag också åka med Kebbe till några klippor i solen för att äta melon och titta på alla andra som badade. Det var nog melonen som botade mig hehe.

Igår var första ggn jag fick träffa lilla Adam också. Det nyaste förvärvet i familjen =) Så himla söt... att bebisar kan vara så små! ändå var han stor när han föddes =S...

Imorgn ska jag in till stan och äta lunch med siss och sen avnjuta en helkroppsmassage. Hoppas att inte febern kommer tillbaka för det skulle inte vara skönt att få massage när man känner sig som ett enda stort blåmärke i hela kroppen. Och särskillt nyttigt skulle det nog inte heller vara.



Mot starängsholmen

Nu drar jag till Starängsholmen! Pappas lilla ö i dalälven =)
Det är verkligen så skönt att hela ön är deras och att deras hus är dte ända på ön. Det är bara att släppa alla hundarna och låta dem sköta sig själva utan att behöva hålla koll på dem hela tiden. ön är ju inte stor direkt men den är perfekt.
Vädret ser ju lovande ut för tillfället.. här i sthlm iaf. Men molnen är på intågande och nån skur lär vi ju få räkna med.

Har spenderat morgonen med att packa mina och Meyas grejer. Hatar att packa... får alltid en känsla av att jag glömmer nått viktigt och som jag kommer att behöva när jag inte kan få tag på det. Inte för att det händer så ofta men känslan är där varje gång =P
Tror iaf att jag har med allt nu.
Blir upphämtad av min faster i spånga så resesällskap har jag också. Skönt med så snälla släktingar =)
Får se hur jag tar mig hem imorogn bara... kommer nog att bli tåg eller nått åt det hållet. Men i så fall har jag ju tid att läsa =)

Semester!

Då var semestern äntligen här!
Har vart en lång dag idag men det får det vara värt eftersom jag har 4 veckor ledigt nu =)
Har städat som en tok på jobbet idag och kom inte därifrån förän straxt innan 8. Ni anar inte hur mkt det är att städa när man ska storstäda 172 kvm hunddagis =P
Hade tänkt gymma ikväll men dom stänger kl 9 vilket är om inte ens 5 min så det är ju bara att glömma. Har verkligen inte blivit mkt träning de senaste veckorna. Får ta igen det nu när jag är ledig =)

Imorgon ska jag hem till pappa och Pia på 100 års-fest. Båda fyller 50 år i år och har slagit ihop deras fester till en stor. Ska bli kul men hoppas på att det inte regnar allt för mkt på oss... vi ska nämligen vara utomhus typ hela dan. Och nu är det ju slut på solen för ett tag =(
Har verkligen vart underbart varma dagar de senaste dagarna. Jag trivs som bäst när vädret har vart som det vart...

Kommer sova kvar en natt hos pappa också. Man får ju passa på när man väl är där... inte varje dag man träffar honom =)
Och på måndag ska jag invika min semester med en massage inne i stan och en lunch tillsammans med Linda.
Får se vad resten av semestern har att erbjuda =)

RSS 2.0