Kortfattat

Tänkte att jag skulle uppdatera lite om vad som hänt under dessa två veckor som jag vart frånvarande på bloggen =)
Största anledningen till att jag inte uppdaterat är nog för att jag helt enkelt har prioriterat bort det... har kommit in i en bokperiod igen och läser otroligt mkt just nu. Har tagit mig igenom twilight serien nu och den var helt ok =) Och nu har jag börjar om på sagan om isfolket av Margit Sandemo. Den serien innehåller 47 böcker så det är bara att läsa på nu =)... har "bara" 43 kvar =P... och efter det typ 4 andra serier som hon har skrivit. Vill iaf läsa alla hennes böcker.

När jag inte har läst så jag jar vart på landet och firat midsommar med familjen. Det var jättemysigt!
Det var första vistelsen där ute för iår och jag siktar på att spendera några dagar av min ledighet där ute i sommar också... avkopplande och skönt...
Lyckades gå och dra på mig en förkylning efter midsommar också så har tagit det ganska lugnt. Har inte tränat nått alls på 2 veckor =(... Men funderar på att gå en sväng till gymmet ikväll =)

I fredags åkte jag, Terre och H och spelade minigolf. Det var riktigt kul... även om jag kom sist... Men nästa gång får dom se upp för nu vet jag ju hur jag inte ska göra =P
Lördagen spenderades med att shoppa. Slösade massa pengar på saker som jag ville ha... och saker jag behövde =)
Nu börjar faktiskt min lilla lya bli klar.. har en del kvar att införskaffa innan jag är nöjd. Men nu börjar det iaf ta sig och bli mer ombonat =)
Det jobbiga är att när jag har börjat shoppa så är det svårt att sluta. Vill bara ha MER =P... får se om jag ska unna mig lite till denna vecka. Vill till IKEA igen =)

Utflykt med dagisvovvarna

Det är snart 2 veckor sen jag uppdaterade sist, men så går det ibland =)
Idag har vi haft en helt underbar dag ute i solen. Vi gjorde en utflykt runt Görväln med vovvarna på dagis och vi kunde inte ha valt en bättre dag! 4,5 timme tog det och hundarna har badat och sprungit massor! Det varbara 11 hundar på 3 pers så det var en skön grupp att gå med också.
Vi har dock haft ett par små olyckor med en skadad trampdyna och ett getingstick, men inget allvarligt och nu ligger alla helt utslagna här efter en rolig dag =)
Det är verkligen helt uderbart att se ett gäng med lyckliga hundar.. man blir så glad sj =)

Klicka på bilderna för större format!


Midsommar

Idag är det sushi som gäller!
Om bara några timmar ska jag få mätta magen men världens godaste mat =) Det blir ett besök på Sushi och curryhous här i jakan tillsammans med Terre och Anna. H kunde inte komma men vi kan ju göra det här fler ggr så han får fler chanser =)

Nu är min midsommarhelg snart färdigplanerad. Det kommer bli en vända till Norrtälje och det ska bli riktigt kul. Hela familjen kommer dit tydligen =)
Vet inte om vi åket på torsdagkväll eller fredag morgon än. men det spelar inte så stor roll... förutom att jag får mer tid på mig att packa om vi åker på fredag. Stänger ju den här veckan.
Ska åka och hälsa på Magnus och Melissa och deras lilla bebis då också. Kom på att dom har ju också sommarstuga i närheten av vår. Messade idag och frågade om dom möjligvis skulle fira deras midsommar där ute också och det skulle dom =) Så nån av helgdagarna kommer jag att åka till dem.
Har inte sett dem på jättelänge så det ska bli riktigt kul! Och så kommer jag att få se lilla Olivia för första ggn... och hon är redan 6 månader gammal!


Har ingen bild på dem men jag har på deras lilla vovve som gick på dagis hos oss tills matte blev mammaledig =)
Det är Meyas halvsyster, men där slutar nog likheterna =P



1000 kr rikare

Igår var jag hem till de nya hyresgästerna i vår gamla lgh för att hämta pengarna som dom köpte alla våra vitvaror för =)
3500 fick vi för allt vilket är otroligt skönt! 1000 kr var och sen så tänkte vi att vi skulle gå ut och äta tillsammans för resten på tidsag. Ska bli ruskigt gott! =)

När jag var på väg hem igen efter att ha hämtat pengarna så blev jag stoppad av en kille i en bil. Han var utlänsk om ni inte redan listat ut det =P
Han sa iaf att han hade sett mig vid flera tillfällen och att han tyckte, nått som bara utlänningar säger, att jag var så vacker. Så pinsamt att stoppa nån bara så där för att berätta det och sen be om ens nummer... som om man skulle ge ut det!
Precis som de flesta invandrare så gav han sig inte i första taget så tillslut skyllde jag på att jag var i ett seriöst förhållande sen 3 år tillbaka och att min pojkvän inte heller skulle tycka att det var en sån bra ide. Men efter ytterliggare lite mer tjat så gav jag med mig och gav honom mitt namn så han kunde lägga till mig på FB... bara som kompisar då. Så nu heter jag Marie Johansson om ni undrar =)... han har ju några att leta igenom med det namnet i sverige hehe. Undrar om han kommer fatta att jag inte är med bland nån av dom =P
Stackars kille =)

En riktigt bra dag!

Så var det äntligen helg!
Ellie har precis bjudit in sig sj på filmkväll hos mig och är på väg just nu =)... har börjat med middagen så att den förhoppningsvis är klar till hon kommer. Är så hugrig nu och det ska bli riktigt kul med middagssällskap för en gångs skull =) Vet inte om hon hade räknat med att få middag när hon bjöd in sig men jag hoppas hon är hungrig för nu kommer hon inte undan.
Blir hemmagjord fransk potatissallad och kyckling och det luktar så fruktanvärt gott redan om kycklingen som står i ugnen!

Fick en överraskning på jobbet idag också. En gammal jobbarkompis till mig kom förbi och hälsade på. Det var första ggn hon var ner till oss och det var superkul att se henne igen =). Alltid kul att höra lite skvaller från alla andra på Bromma zoo som jobbar kvar =)
Tycker verkligen om Sanna och det är kul att hon försöker hålla kontakten, även fast det inte är så ofta vi ses.

Nu låter det som att Ellie är på intåg. Skriver mer imorgon... har mer att berätta om denna braiga fredag =)... har verkligen vart en riktigt bra dag och det fortsätter bara komma bra grejer =) Hoppas att hela helgen fortsätter i samma anda!

Sånt som händer

Alla försöker intala mig att detta är sånt om händer och jag vet att det är så men jag kan ändå inte släppa det , detta händer inte mig. Det får inte hända och det kommer verkligen inte hända igen efter det här. Vet inte ens om jag kommer kunna sova ikväll. Har typ panik över situationen just nu.
Det här är första ggn som jag har försovit mig till nått och för en som tycker att passa tider är bland det viktigaste som finns är detta en mardröm.
Ja det är nog precis så jag känner, jag har precis upplevt en av mina värsta mardrömmar. Om jag känner mig rätt så kommer det att förfölja mig en lååång tid. Situationer som får mig att må så här har en tendens att etsa sig fast och inte vilja försvinna.

Allt har ju löst sig nu och det är precis som vanligt här idag. Har precis vart på första promenaden, Terre är ute med den sista gruppen och jag ska börja trimma en hund nu. Dom flesta vet inte ens om att morgonen inte var som vanligt.

Vill iaf tacka Terre och H för att dom ställde upp när det krisade. TACK!

Det som inte får hända...

... Har precis hänt!
Jag har försovit mig till jobbet. Har inte ens vart i närheten av detta på de snart 4 åren som gått så fattar inte hur detta gick till =(
Telefonen har tydligen dött i natt och tydligen så ringer den inte då... fick jag erfara på denna idiotiskt sjukt jävla dumma sätt! Finns så mkt som kunde ha fått det att gå annorlunda... att jag inte hört att den har varnat den här ggn. Alla ggr som jag har fått springa upp mitt i natten för att ladda mobilen halvt i sömnen... men nej inte i natt när jag öppnar denna vecka =(


Finns inga ord som beskriver hur jag känner just nu. Det är en sån stor ström av känslor så jag håller på att bli tokig. Det är sånt här som får mig att nästan gå under. Är så sjukt ledsen över hela situationen så jag kan inte hålla tillbaka tårarna. Är så äckligt arg och irriterad på mig själv för att jag kunde låta det här hända. Och på att detta ska vi inte tala om skulden jag känner till alla inblandade...

Nej idag vill jag bara gå och gräva ner mig nån stans...
Måste åka nu, får försöka ta mig iigenom den här dan ändå...

fin fint

Nu är jag precis hemkommen från Anna och vår nachokväll och det var likatrevligt som vanligt... och gott =) Kommer sova som en klubbad i natt... är så sjukt trött, är väl typ matkoma eller nått så mkt som jag alltid lyckas få i mig på våra onsdagar =P
Men ikväll var det tydligen sista avsnittet av Greys vilket är superdåligt. Måste det alltid sluta så spännande! Vill ju veta hur det går men måste vänta till efter sommaren...

Tidigare idag var papsen här och såg min lgh =)... och han tyckte den var jättefin. Men hur kan man inte tycka det =P
Det var kul att se honom igen även om det bara var för en kort stund. Men han bjöd in sig sj och Pia på middag i sommar så det kommer förhoppningsvis bli snart igen =)

Mitt hår blev slingat idag som planerat. Helt ok resultat men det kunde ha blivit bättre. Det är iaf mer liv i det nu och det är ju huvudsaken =)
Nu vet vi ju också hur vi ska göra till nästa gång det är dags att slinga igen =) Helt klart värt det att göra det sj hemma istället för att betala massor hos frissan... tummen upp för hemmaslingat! =)

Nu ska jag försvinna in i drömmarnas värld.. eller nått. Tänker iaf inte slå upp ögonen förän kl ringer i morgon. Natti natti!

Glad överraskning

Ringde och pratade med pappa igår. Han berättade då att han var på väg ner till sthlm för att hälsa på Ruben och att han skulle stamnna ända till ikväll =D Han ville komma förbi och kika på min lägenhet innan han åker hem och träffa mig så klart också =)
Så om allt går som han sa igår så kommer han förbi efter jobbet idag. Kul! det är bara min mamma än så länge i min familj som vart och sett min lgh.
Tror inte att han stannar så länge så tjejkvällen blir nog inte lidande... men jag tror inte att dom har nått emot att börja utan mig om jag skulle bli lite sen.
YAY, jag ska få träffa pappa =D Känner mig som ett litet barn som väntar ska få en present eller nått hehe.

Hm, måste ju hinna slinga håret också... men det ska vi nog lyckas klämma in =)

Måste ju berätta vad jag tyckte om twilight som jag tittade på igår också. Det var ju bra att jag inte förväntade mig allt för mkt av den för nu är jag inte jättebesviken.
Den var helt ok men förmodligen bara för att jag har läst boken... om jag inte hade läst den så hade jag nog vart riktigt besviken. Nu förstod jag ju iaf vad som hände för att jag visste hur det egentligen är/var...
Men nu när jag sett filmen känns det som att jag förstört fortsättningen av läsningen av böckerna... man har ju byggt upp en egen bild av allt som händer. Förstår ju att att det som händer i böckerna inte helt går att återspegla i filmen på pricken, vet heller hur dom hade kunnat gjort det bättre.. men men.


Där ser man

Oj, nu kom "den där" jobbiga ägaren och lämnade sin hund. Hör och häpna nu men hon BAD OM URSÄKT för hur hon betedde sig i fredags! Det var inte dåligt =)
Hon av alla människor... men jag får väl tacka och ta emot att hon tog åt sig av det jag sa och att hon har vart hemma och tänkt på det över helgen =)

Från det ena till det andra

Nu har det gått många dagar utan uppdatering här på bloggen ... vet inte vad jag ska skylla på men kan ju dra till med att jag har ju börjat läsa Twilight serien =P
Ligger på bok nummer tre nu och tänkte ge mig på filmen också. Fick låna den av Terre igår men glömde den på jobbet. Men nu vet jag iaf vad jag ska göra ikväll =) Hoppas att den är bra även om jag inte förväntar mig jättemkt faktiskt.

I lördags åkte jag och Meya hem till Maria, Olle och Ruben och hälsade på. Var där typ halva dagen och det var jättetrevligt. Vi grillade till middagen och det var min första grillning för i år. Vill grilla mer!
Nån dag i sommar ska jag köpa en engångsgrill, eller två, och gå ut och ha lite picknink. Självklart vill jag inte vara sj på min utflyckt så ni som känner att vi vill följa med hojta till så kan v i boka in ett datum =)

I söndags blev det ett besök på restaurangernas dag inne i sthlm med tjejerna... och H =)
Har blivit en årlig tradition att åka in och smaka på stockholm nu. Det är sjukt dyrt och i år var det lite kallt men det är väldigt trevligt =)

Imorgon är det onsdag vilket betyder nachokväll och till vår ära så kommer Sofie J och väldgästar oss igen =) byter Sofie mot Sofie... same shit liksom =P
Nä men det hade vart kul om båda Sofieerna kunde komma men förstår att studierna kallar ibland...
Och imorgon ska jag även slinga håret... längtar! Har köpt hem slingor och bett Ellie hjälpa mig =) lite läskigt men hur fel kan det gå? =P
Hoppas på att man blir sommarfin iaf.... eller nått åt det hållet...

Det blev ett väldigt hoppigt inlägg om massa saker idag... men jag är nog rätt så bra på att göra sånna inlägg hehe

Nostalgi

åh jag är så sjukt IRRITERAD på en viss hundägare här på dagis... Jag ORKAR INTE med henne mer snart. Det värsta är att man bara kan le och vara glad och trevlig varje gång hon kommer när man egentligen bara vill be henne dra åt helvete och ta hunden med sig!
GAH.,.. jag kanske överreagerar nu eftersom hon precis var här och hämtade sin hund. Önskar bara att vi kunde säga upp den där hunden nu men vi har inget att gå på som förklaring varför. Vilket gör detta ännu mer IRRITERANDE!!!!

Så, nu ska jag ta mig samman och fortsätta dagen =)...Hon ska inte få förstöra den för mig helt och hållet =)
Tjejkvällen igår var lika trevlig som vanligt och för första ggn var vi hemma hos Sofie. Det var också första ggn jag åkte tåg hem från en av våra tjejkvällar hehe... har liksom lyckats undvika det fram tills igår =)
Nästa vecka ska vi till Anna så det kanske blir en tågresa till hem... om det inte finns en snäll H som har lust att hämta oss igen =P.. hint hint =D

Det har vart riktigt äckligt väder idag igen men förhoppningsvis kommer solen tillbaka snart. Tycker grymt synd om alla som har tagit studenten idag.
Gick och pratade med Sofie idag om vår student... det är helt sjukt att det är 5 år sen vi gick ut!
Båda gick och längade tillbaka och ville springa ut igen... det var ju så kul!
Men när vi gick och diskuterade mer så kom vi fram till att vi hade en rätt misslyckad student haha... hur kan man sakna den då?
Det mesta gick typ fel känns det som nu när man tänker tillbaka. Vi missade mösspåtagningen för att vi var ute på praktik, alla i min familj glömde kamera så jag har inga bilder från utspringet, flakåkningen blev sisådär då dom glömde att ta med musiken och vi fick nöja oss med en lånad bandspelare från idrottshallen och sen så vägrade chaufören att åka in till stan så vi åkte motorvägen från spånga till karlberg där vi blev avsläppta igen...
Ingen stundetskiva hade vi heller men vi var iaf några från klassen som firade tillsammans på samma krog på kvällen... tills en av oss fick åka ambulans till sjukan pga en panikattack eller vad dom nu pratade om.
Plus att jag nyligen hade piercat tungan och inte ens fick dricka alkohol på min egen student... hur dumt är inte det! haha
Ändå saknar jag den tiden och önskar jag kunde ta studenten igen... eller så är det kanske just därför jag vill göra det igen... jag vill ta studenten så som man bör ta studenten. Mkt alkohol, ett bra flak med alldeles för hög musik, sjukt bra väder och en massa roliga bilden tillsammans med klassen en sista dag i skolan mm
Men jag får vara nöjd med att det inte regnade lika mkt som det gjorde för dom som tog studenten idag och att tiden efter studenten har vart så himla bra! kunde inte ha önskat mig mer än det jag har fått ta del av de senaste 5 åren!

Detta blev visst ett litet nostaliginlägg =)... men nu ska jag åka hem, ta en sväng ner till gymmet och fortsätta njuta av hur bra jag har det =)
Men jag vet att det kan bli ännu bättre... från är bara när, hur och var?

Gymma idag?

Vet inte om jag hinner blogga just nu men jag gör ett försök =)... när osm kommer en cocker som jag ska klippa.
Det är sjukt tråkigt väder ute, kom nyss in från en prommis med första hundgruppen. Men det regnar iaf inte öerdrivet mkt... än. Hoppas att det fortsätter så =)

Messade Matthias igår (han som har hand om gymmet) och frågade när min gymbricka kan tänkas komma. Han trodde att den borde komma idag *håller tummarna*
Skulle vara perfekt om den kom idag då vädret är som det är... perfekt dag att vara tråkig och vara på gymmet =)
Det var så länge sen nu också så det skulle vara såååå skönt att få komma dit igen. Vill inte vänta en dag till!

Har mått lite småkonstigt idag bara men jag hoppas att det går över. Känner mig lite  yr och mår lite illa... men jag överlever...

Nu kom hunden så nu måste jag gå!
kram

Kul i sänghalmen...

Hade en så grymt skön dag igår =)... ser inte alls fram emot att regnet kommer tillbaka redan imorgon. Vill ha mer soooool!
Råkade ligga lite för länge och sola ryggen på stranden tidigare på dan igår så den är lite bränd =P. Men det är det värt... vill sola mer!
Valde iaf att inte gå ut så mkt mer när det var som starkast sol så jag tog mig tid att tvätta min tvätt =).. perfekt för nu slipper jag det idag...
Men senare på kvällen så blev det mer sol. Jag och Kebbe åkte till baset och satte oss i solen och åt sorbe och chips... vilken blandning va =P... men det var faktiskt precis det som jag var sugen på. Har hittat EN sorbe sort som jag faktiskt gillar =)... hoppas att jag börjar gilla fler sorter eftersom det skulle ge mig fler glassar att kunna välja på!
Det var iaf sjukt varmt i solen ända fram till att vi åkte hem igen vid 9 tiden. inte ett moln såg jag på himlen på hela dan heller =) fler sånna dagar tack! =)

När jag kom hem så hann jag inte vara hemma länga innan det blev strömavbrott. Inte alls lika mysigt när man är sj som när man är fler måste jag säga. Men som tur var hade jag min bok att läsa... fram till att det blev så mörkt att jag inte såg texten längre. Finns inte så mkt annat att göra när allt annat typ går på ström...
Ett tag fick jag lyssna till mina, annars så tysta, grannar när dom hade lite roligt i sänghalmen... inte kunde jag sätta på musik eller nått som överröstade heller...
Har inte hört ett ljud från dem typ under den tiden jag bott i kallhäll men så fort strömen går så finns det tydligen inte nått annat att göra än att ha sex när man är två.... Men nu vet jag iaf att dom lever (och mår bra) =P


RSS 2.0