Kickboxning

Så var helgen snart slut igen. Imorgon börjar vi jobba på vecka 5 efter semester och det känns redan som att vi inte har haft ngn semester alls i år. Allt flyter verkligen på som vanligt, Vet inte om det är bra eller dåligt =)...

Kräftskivan igår va riktigt trevlig och det var grymt gott med kräftor. De första för i år, och kankse dom sista. Nu börjar ju säsogen lida mot sitt slut =(

Nu har jag precis kommit hem från terminens första kick och box pass. Kommer inte ihåg sist jag svettades så mkt eller hur långe sen det var jag hade ett så grymt skönt träningspass...
Längtar redan till nästa söndag =)
Maten står på spisen... eller i... eller både och =)... steker kött och gör ugnspotatis =)
Måste fylla på med lite energi igen. Har ätit lite dåligt idag. Blev så himla mkt mat igår så jag har inte blivit hungrig än idag. Men så blir det lätt när man heter Helena... är bra på att äta för mkt =)

Lure coursing =)

Nu är vi hemma från LC
Det blev verkligen en heldag ute i vallentuna och vi hade jätte trevligt! Zingos ägare är verkligen trevliga att umgås med och jag hoppas att vi kommer åka på fler LC-tävlignar =)
Det slutade med att Zingo plaserade sig som 6a bland basenjis. Hans sista lopp av två var verkligen jättesnyggt =)

Men det bästa av allt var att Meya fick tetsa ett eget lopp! Fick låna en munkorg där och hon brydde sig inte ett skvatt om den som jag trodde att hon skulle göra. Och det tog ett tag innan hon fattade att hon fick springa efter "haren". Men när hon väl började springa så fick hon smak för det =) shit vad hon sprang... hon typ skrek för att hon inte kunde komma i fatt den hehe. så söt =)
Hon fick bra beröm på typ alla punkter och både hon och jag fick mersmak av det.
Så nu är det bara att börja träna lure coursing. Det är verligen synd att alla banor ligger så långt bort... men det ka inte hjälpas, vi ska bli LC-mästare :P

Meya i sin munkorg

Laddar inför start


Spurtar iväg efter luren


Som en prick där borta i fjärran springer hon som en tog efter den fladdrande "haren" =)


MÅL =)


Zingo och matte


en mindre bra bild på Meya, men hennes nya kavalier blev bra iaf =)
en jättefin herre vid namn Beani... tänk om man hade två stycken!

Hej igen!

Hellå Hallå igen =)
Det var verkligen inte igår jag skrev ngt här i bloggen... typ två månader har gått! Men idag kände jag faktiskt för att uppdatera lite.

Klockan är alldeles för tidigt för en lördagsmorgon. Men idag ska jag och Meya iväg till Vallentuna och kika på LC (lure coursing) vilket ska bli grymt kul. Har alltid velat testa det med Meya så nu kanske vi får se ifall det kan vara nått för henne =)
Om vi har tur och det finns tid över efter/mellan tävlingarna så kanske hon kan få prova på. Håller verkligen tummarna för det!
Sen är det upp till henne om hon öht har lust att springa med en munkorg på. Hon har aldrig i sitt liv haft en sån på så vi får se hur det går... känns som att det är den det hänger på, om hon får chansen att springa så klart. Skulle ha införskaffat en när hon var liten så att hon skulle få träna. Men sånt är ju lätt att tänka på efteråt :P
Men först och främst så är vi där för att kolla när dagisvovven Zingo ska tävla =)

Ikväll är det kräftskiva som gäller för hela slanten. Har haft cravings på kräftor i några veckor nu men har väntat till ikväll med att stilla mitt begär =)... oj oj oj vad jag kommer att äta. Längtar!
Och så har vi den eviga klädfrågan kvar... vad ska man ha på sig? Men jag tror jag drar ut på det lite till och tar det när jag kommer hem från vallentuna. En sak i taget så här tidigt på morgonen =)

Får se om jag börjar kika in här lite oftare igen nu. Var nog bara en period nu som jag inte alls hade ngn lust med bloggar och allt som har med det å göra.
Ha det så gott i dag, för det ska jag ha! =)

RSS 2.0