Kul i jul

Regn regn och åter regn... blir lika ledsen varje gång det regnar ute. Tycker verkligen inte om regn! Speciellt inte den här årstiden när det börjar bli mörkt ute får det blir liksom lite extra mörkt och trist då. Hoppas det hinner sluta till promenaderna börjar.

På onsdagar har Jenny börjar vara här heldagar vilket är kul =) Tror faktiskt att det regnade på hennes förra heldag här också... stackarn. Men det är bara att klä på sig bra!
Måste ta och köpa regnställ och nya goretex skor...


Tycker att vi kan hoppa över hösten och gå direkt till vintern istället =) Har så mkt mer att se fram emot då. Det är kallare ute och förhoppningsvis snöar det mer då istället för att regn och blötväder. Sen så planerar vi att åka tillbaka till Ullared i december, det längtar jag verkligen till!
I mitten på december är det också stora stockholm, den stora hundmässan i älvsjö att se fram emot. har längtat sen förra året till den.
Och om vi har tur får jag och terre tillbaka på skatten. Som egen företagare så är det i december man får det... håller tummarna =) Skulle sitta så perfekt som en liten extra bonus i julyran.
Fram till december känns det som en enda låååång väntan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0